Bröllopsgalleri

Bröllopsfotografering

Jag åtar mig uppdrag först och främst kring Göteborg, Stenungsund, Uddevalla och Trollhättan, men kan även åta mig bröllopsfotograferingar i hela Västra Götaland och Sverige. Jag åtar mig att fotografera/dokumentera hela bröllopet inklusive fest och förberedelser, och på så sätt skapar vi gemensamt oförglömliga bilder av er bröllopsdag.

När ni anlitar mig för ert bröllop bokar vi en genomgång av ert bröllop och era förväntningar av mig som fotograf. Under detta första möte bestämmer vi även vilka tider vi skall fotografera. För mig är detta möte otroligt viktigt för att vi skall få ut mesta möjliga bilder från er dag, och för att ni skall känna er trygga med mig.

En bröllopsplåtning med mig betalas per timma, samt en startkostnad. I detta ingår samtliga bilder grundredigerade i jpeg levererade på eget webalbum eller personligt anpassad DVD. Utöver detta ingår ett mindre antal photoshopredigerade bilder som vi kommer överens om vid bildleveransen. Om Ni önskar specialanpassade album, många redigerade bilder osv så lämnar jag en offert på detta som vi kommer överens om.

Jag kan även åta mig att skapa inbjudningskort, tackkort, bilder på skor, ringar etc inför bröllopet.

Öbservera att bilder alltid kan komma att användas i min marknadsföring.
©2011 Fotograf Krister Persson